Συναντήσεις στη Δράμα

Συναντήσεις στη Δράμα

Στην Δράμα βρέθηκε η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Φλέσσα, προκειμένου να παρουσιάσει την υποψηφιότητα της, να συνομιλήσει με πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις για το πως η Παιδεία και ο Πολιτισμός θα αποκτήσουν ισχυρή εκπροσώπηση στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο.

Με αφορμή την επίσκεψη, η κυρία Φλέσσα σημείωσε:

«Αακολουθήσαμε νοερώς τους δρόμους του κρασιού, αναζητώντας τα χνάρια του Διονύσου στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας…

Είχαμε μία πολύ διαφωτιστική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας Γιάννη Καλαϊτζίδη για τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού κρασιού και την αξιοποίησή του ως προΐόντος υλικού πολιτισμού στην Ευρώπη.

Επίσης, επικοινωνία θερμή με τον κ. Θωμά Μαργαρίτη και τον κ. Μαργαρίτη Τζίμα, επίσκεψη στο Δημαρχείο με τον κ. Σολάκη Άγγελο, τον κ. Κωνσταντινίδη Φιλοκτήμονα και τον κ. Αραμπατζή Ευάγγελο και ραδιοφωνική συνέντευξη χαράς με τους εκλεκτούς συναδέλφους Ρένα Γιουλβάνη και Άρη Γκέρτα.
Με τον εξαίρετο συνάδελφο Θανάση Φυλακτό παρουσία του Γιώργου Αραμπατζή είχα μία πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συζήτηση στο Δημαρχείο Δράμας, όπου με τον ψυχίατρο Ιάκωβο Μαρτίδη μιλήσαμε για το Αλφαβητάρι της Ζωής.

Στον καλό μου φίλο Ιάκωβο, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αγκαλιές αγάπης όσων ήλθαν στην παρουσίαση και μάς τίμησαν. Πιο πολύ για τις συνομωτικές κουβέντες μετά την παρουσίαση στην Δράμα: «Καλή επιτυχία, κυρία Φλέσσα, στην Ευρωβουλή, αλλά να μην αφήσετε την εκπομπή!»
Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς τον «φύλακα και οδηγό» της Δράμας Αλέξανδρο Γεωργιάδη. Δίχως αυτόν δεν θα είχαμε ανταμώσει!»

.