Συναντήσεις στα Ιωάννινα

Συναντήσεις στα Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα επισκέφθηκε η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής Βίκυ Φλέσσα, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών.

«Είχα την χαρά να γνωριστώ με εξαιρετικούς συναδέλφους δημοσιογράφους στα Ιωάννινα και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις Ευρωεκλογές, αλλά και να τοποθετηθώ για θέματα που αφορούν την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου. Είχα, επίσης, την ευχαρίστηση να συναντήσω από κοντά τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, και να ενημερωθώ για αναπτυξιακά θέματα που αφορούν τον Νομό Ιωαννίνων», τόνισε, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο Θεόδωρο Τζαρούχη και όλα τα μέλη, φίλους και στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ για την υποδοχή και τη φιλοξενία.

Επιπλέον, παραβρέθηκε στην έναρξη λειτουργίας του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων, τελετή που τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κύριος Ιερώνυμος Β΄.Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τον γενικό διευθυντή και πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους Κωστή Δήμτσα.

Παράλληλα, η κυρία Φλέσσα μίλησε στον Βλάσση Ντόκα και το κανάλι itv, στη Βίβιαλ Στασινού, στο κανάλι ΒΗΜΑ Ιωαννίνων, αλλά και στο κεντρικό δελτίο του Ήπειρος TV1 με την Γιώτα Σταύρου.