Στην Ξάνθη η Βίκυ Φλέσσα

Στην Ξάνθη η Βίκυ Φλέσσα

Συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και πολίτες είχε στην Ξάνθη η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής Βίκυ Φλέσσα, στους οποίους παρουσίασε τις βασικές αρχές της υποψηφιότητας της.

Με αφορμή την περιοδεία στον ακριτικό νομό, η κυρία Φλέσσα σημείωσε:

«Στην Ξάνθη των αρχαίων θρακικών φυλών και της σημερινής πολυπολιτισμικότητας, στην γενέτειρα του Μάνου Χατζιδάκι, από την κορυφή της πόλης συζητήσαμε με φίλες και φίλους για την αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής και για τον παγκοσμίως γνωστό υγροβιότοπο της λίμνης Βιστωνίδας και το Δέλτα του Νέστου. Πώς μπορούν να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα, το πετιμέζι , οι ηλίανθοι, ο καβουρμάς, αλλά και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν εκεί, μεταξύ των οποίων με το λιμάνι του Πόρτο Λάγος και την απαιτούμενη εκβάθυνση. Στην συντροφιά μας προσήλθε και συνυποψήφιά μου με τη ΝΔ Χιουμεϊρά Αμέτ Ογλού από την περιοχή και μάς μίλησε για τα Πομακοχώρια.
Η Θράκη των αρχαίων Κικόνων, του θρυλικού λιαστού οίνου, με τον οποίον ο Οδυσσέας μέθυσε τον Πολύφημο, για να τόν τυφλώσει, των άγριων αλόγων του Νέστου και των καταπράσινων ορεινών όγκων στρέφει την ματιά της προς την Ευρώπη από την ανατολική άκρη της…
Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Μιχάλη Πατεράκη, τον στρατηγό Ηλία Οικονόμου, τον γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Ξάνθης, Παναγιώτη Δροσίδη, τους συναδέλφους μου από το Next tv Θράκης-Μακεδονίας για την εποικοδομητική συζήτηση».