Ο Κ.Μητσοτάκης για τη Β.Φλέσσα στα Ιωάννινα

Ο Κ.Μητσοτάκης για τη Β.Φλέσσα στα Ιωάννινα

O κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τη δημοσιογράφο και υποψήφια Ευρωβουλευτή  της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα, κατά την ομιλία του στα Ιωάννινα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε μεταξύ άλλων, πως η Βίκυ Φλέσσα είναι «γνωστή για την προσφορά της στον Πολιτισμό και την Παιδεία».

Μάλιστα ταυτίστηκε με την έμφαση στον Πολιτισμό που δίνει στις θέσεις της η Βίκυ Φλέσσα, σημειώνοντας πως στο σχέδιο του για αναπτυξιακή ανάταξη της Ηπείρου, ο Πολιτισμός έχει κεντρική θέση:

«Θα αναδείξουμε τον μεγάλο πολιτιστικό πλούτο της Ηπείρου ως σημείο συγκριτικού πλεονεκτήματος! Έχετε όλες τις δυνατότητες, φίλες και φίλοι, εδώ στην Ήπειρο να κάνετε ένα μεγάλο αναπτυξιακό θαύμα, να συνδυάσετε τον πρωτογενή τομέα και να στηρίξουμε τη φέτα, να στηρίξουμε τους ντόπιους παραγωγούς, να στηρίξουμε την ντόπια κτηνοτροφία. Θα τυποποιήσουμε τα προϊόντα μας, θα τα βάλουμε στα ράφια του εσωτερικού και του εξωτερικού, θα αναδείξουμε την ιδιαιτερότητα των τοπικών μας προϊόντων. Θα αναδείξουμε την Ήπειρο σε τουριστικό προορισμό 12 μήνες τον χρόνο, όχι μόνο κάποιους μήνες το χρόνο. Θα αναδείξουμε το μεγάλο πολιτιστικό πλούτο της Ηπείρου ως σημείο συγκριτικού πλεονεκτήματος για να μπορέσει αυτός ο όμορφος τόπος να έχει την αναπτυξιακή δυναμική που χρειάζεται.»