Η Βίκυ Φλέσσα στο Action24

Η Βίκυ Φλέσσα στο Action24

Η δημοσιογράφος και η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Φλέσσα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Aντιθέσεις», με τον Δημήτρη Τάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24.

– Θα ήθελα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να με εμπιστευθείτε και να μου δώσετε την ευκαιρία, ώστε να αγωνιστώ στην Ευρώπη για τον Πολιτισμό. Είμαι το τελευταίο όνομα στο ευρωψηφοδέλτιο στης ΝΔ, «Φλέσσα».

– «Μέσα από την περιοδεία που κάνω, διακρίνω πως πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πανελλαδική αναμέτρηση. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, το εξής: Μπορούμε να βάλουμε μέχρι τέσσερις σταυρούς, όλοι ψηφίζονται παντού. Είναι πολύ κρίσιμο το ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι μας τα επόμενα πέντε χρόνια, στο μεγάλο μας σπίτι που είναι η Ευρώπη».

– «Είναι κρίσιμες οι αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως είναι κρισιμότερες ενδεχομένως οι Ευρωεκλογές, γιατί η επόμενη πενταετία στην Ευρώπη θα θέσει κρίσιμα ερωτήματα και για το μέλλον της Ευρώπης. Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε μια έρευνα ότι ενδεχομένως τα επόμενα 20 χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί και μάλιστα τρεις στους δέκα φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει πόλεμος. Nα χάσουμε δηλαδή το προνόμιο της Ειρήνης που έχουμε τα τελευταία 70 χρόνια».

– «Η Ευρώπη θα πρέπει να εγγυηθεί τα ελληνικά σύνορα. Εγώ έρχομαι και προτείνω. Μήπως η καλύτερη εγγύηση είναι να έρχονται τα παιδιά των Ευρωπαίων στην Ελλάδα, στα νησιά μας; Πρέπει να σκεφτόμαστε όπως στο σπίτι μας. Όταν έχεις στείλει το παιδί σου σε μια κατασκήνωση στη Ρόδο, τη Λέσβο, θα φροντίσεις να είναι ασφαλές. Όταν τον πατέρα σου τον έχεις στείλει για διακοπές στην Κω, θα φροντίσεις, ώστε αυτή η χώρα να είναι ασφαλής. Τότε θα συνειδητοποιήσεις, πως αυτά τα σύνορα είναι και ευρωπαϊκά».