Η Βίκυ Φλέσσα στο Θέμα Radio 104,6

Η Βίκυ Φλέσσα στο Θέμα Radio 104,6

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βίκυ Φλέσσα συζητάει ραδιοφωνικά με Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην εκπομπή «Mea Culpa» στο Θέμα Radio 104,6. Με αφορμή τη συνέντευξη και όσα ειπώθηκαν, η κυρία Φλέσσα σημείωσε:

«Επιστρέφοντας από τα Χανιά, μέσα στο ραδιοφωνικό στούντιο ενημερώθηκα πως η πρόσβαση στο αρχείο των εκπομπών μου στην ΕΡΤ είχε διακοπεί. Να σημειωθεί, πως σε άλλους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, που κατεβαίνουν στις εκλογές, η πρόσβαση υπήρχε κανονικά. Προφανώς το πρόβλημα ήμουν εγώ.

Έπειτα από ανάρτηση μιας κυρίας στο twitter, η οποία διαπίστωσε το γεγονός, υπήρξαν αντιδράσεις και η πρόσβαση λίγο αργότερεα αποκαταστάθηκε. Το προϊόν της εργασίας μου όμως, δεν ανήκει σε καμία Κυβέρνηση. Ανήκει στον ελληνικό λαό που χρηματοδοτεί τη δημόσια τηλεόραση.

– Σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης, στην εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων, που διοργάνωσε η Βουλή των Ελλήνων, δεσμεύτηκε πως η επόμενη ομάδα Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, θα προετοιμάσει σοβαρά και θα διεκδικήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Αντίστοιχα θα το κάνει στο Συμβούλιο της Ευρώπης και σήμερα έθεσε το θέμα στον ΟΗΕ.

– Συζητώντας στο ΘΕΜΑ Radio 104.6​ με τον Κ.Μπογδάνο τόνισα πως εγώ λέγω και γράφω πως «οι Πόντιοι είναι το ανθεκτικότερο κύτταρο του Ελληνισμού. Οι Έλληνες είναι από αρχαιοτάτων χρόνων στη Μαύρη θάλασσα, διότι εκεί η Θέτις απίθωσε το κορμί του Αχιλλέως και του Πατρόκλου. Εμένα η καταγωγή μου, Ιωαννίδου η μητέρα μου, είναι από εκεί. Τραπεζούντα, Σμύρνη και τα Άδανα της Κιλικίας, που τα έφτιαξαν οι αρχαίοι Δαναοί. Έχω ακούσει ιστορίες από τη γιαγιά μου Μαρία Ιωαννίδου και κλείνω τα αυτιά μου όταν ακούω αδολεσχίες» για το ζήτημα της Γενοκτονίας.

– Οι ευρωεκλογές είναι πανελλαδικές. Με σταυρό, όχι με λίστα. Θέλω να με εμπιστευθείτε και να σημειώσετε ένα σταυρό στο τελευταίο όνομα «Φλέσσα» του ευρωψηφοδελτίου, που θα είναι γαλάζιου χρώματος. Ο στόχος μου είναι να αναδείξουμε τον ελληνικό Πολιτισμό στην Ευρώπη και τον κόσμο όλο, αν τα καταφέρουμε.»